sábado, 19 de mayo de 2012

Cursa Pujada Tibidabo 2012 Salomon Team Júnior!

El dia es presentava força ennovulat amb algunes gotes però sense importància. Eren les 8:59 i tots els participants júniors ja estaven a la línia de sortida per encarar els prop de 5km amb 300m de desnivell positiu que tenia el traçat. Cursa en la qual tenia com a punt d'arribada el Tibidabo i en la qual començava amb una forta pujada i amb un fort pendent. La penya no corre sino que vola! Sortida ràpidíssima i com no amb empentes! El meu plà era no "suiccidar-me" a la primera pujada sinò reservar-me pel tram final( el més dur). Així ho he fet!Tot i així els nervis i les empentes m'han fet sortir a 3'09m/km. Veig com els primers s'em envan a mesura que passen els metres. Em fonc i em deprimeixo a la pmateixa vegada .Ja no tenia res a fer. Tot i això intento avançar posicions.
Km 3'8: Em trobo bé, els km passen i cada cop responc millor, vaig de menys a més. Intento ajuntar-me a un grupet i aguantar el ritme. Última pujada. Em trobo força sencer i decideixo fer un canvi de ritme a la pujada final, em quedo sol. Encaro els últims metres dins del recinte del parc esprintant de valent i mirant enredere per si s'em acosta algú. Miro el crono i... 28'56s. No sé si està bé o malament ja que en aquesta cursa no anava a fer cap mena de marca i el temps em donava igual però el que sé és que  és una de les primeres curses que acabo amb més bones sensacions i més sencer. Començo a enperanoiarme pensant possibles hipòtesis. Serà que per fi m'he sabut regular o putser no ho he donat tot? En fi, cursa acabada i 28è júnior. Tot és experiencia.. Cal dir que la cursa era de 5km i s'em ha quedat una mica curta ja que estic acostumat a fer-ne 10 com a mínim. Tot i així, gran cursa i bona organització! Felicitar també els campions, s'ho mareixen.
Ara a preparar els 10km de Vilanova i la Crono Farra. S'acosta l'estiu i això significa més temps per  entrenar i nous reptes i objectius. Fins la propera! Salut i km!

2 comentarios:

  1. Molt bones Dídac, sóc en Joel, m'he fet membre d'aquest blog teu, ja que trobo que está molt ben fet amb Fotos, i aquestes explicacions que fan que gairabé et sentis com si fesis la carrera.
    Segueix així, i a entrenar força, i jo també entrenaré.
    ¡¡¡Visca el Barça!!!

    ResponderEliminar