domingo, 1 de diciembre de 2013

10Km Fenexy de Vilanova

Ahir va tocar desplaçar-se cap a Vilanova G. per participar als 10kms de la Fenexy Night Race, una cursa de dues voltes de 5kms molt ràpida i  plana, ideal per fer marca.
Els últims entrenaments amb l'ajuda del incombustible gran Gàlvez m'havien donat molta  confiança i seguretat i sabia que avui era el dia, el dia de trencar per fi la barrera dels 40'. 
 
Amb els crits del entrenador, els ànims i aplaudiments de la gent ( com si corrés a casa) i el fred que feia en aquell moment van fer que passes el primer 5mil més ràpid del previst completant així la primera volta amb poc més de 19 minuts. Les forces no defallien però començava a tenir dolor al pit esquerre. No se si pel ritme, superior al habitual o pel fred i la humitat que feia, el dolor era cada vegada més fort però ara no podia aturar-me, sabia que tenia l'objectiu a tocar així que va tocar tancar els ulls, apretar les dents i aguantar, aguntar i aguantar.
Al final vaig arribar a meta amb un crono de 38'58  acompanyat del Pau apretant els punys i amb algunes llagrimes als ulls, I es que ahir no vaig plorar per que em vaig fer mal, sinò perque sabia que ho havia aconsegut, sabia que tots els entrenos i tot l'esforç havia valgut la pena.... és el que té aquest esport, a vegades fas un pas enrere però després en fas dos endevant i es que amb esforç, constancia, voluntat, ganes i dedicació res és imposible. 
 
Felicitar els craks del club Dani Serra, Juanma, Victor, Raúl, Antoni, Pau, Oscar, Berta i molts més pel paperàs que van fer ahir.

Feliç d'estar al vostre club i compartir kms i experiències al vostre costat.
 
Pròxim objectiu La Neorural.  Deixem l'asfalt i tornem a la muntanya! 23kms i 1300 D+ ens esperen! Però abans.... prova d'esforç a la clínica Deixeus. Esperem que vagi tot bé i pugui continuar donant guerra per un temps. Gassss

No hay comentarios:

Publicar un comentario